profil profil vvs

Om Bentsen VVS

Bentsen VVS er en moderne VVS-virksomhed som benytter alt den nyeste teknologi inden for VVS-faget herunder flådestyring, elektroniske arbejdssedler, lagerstyring, IT-overvågning af varmecentraler og meget mere.
Vores kernekompetencer dækker alt fra alm. ejendomsservice, Indregulering af varmeanlæg, fjernvarme service, VVS-syn, serviceaftaler til boligforeninger og opsætning af klimareguleringer for fjernovervågning.
Vi tilstræber altid, at have en opdateret hjemmeside hvor vi prøver at skabe kontakt direkte til vores faste og nye kunder og vi benytter os af ”Trustpilot” hvor nye kunder kan indhente oplysninger om tidligere kunders oplevelser.

Vi kommer fra Gladsaxe:

Generatorvej 11, 2860 I Søborg og vores primære arbejdsområde er ligger inden for Storkøbenhavn
Vi har i dag en flåde på 14 servicebiler og vi beskæftiger i dag 20-25 ansatte

Bentsen VVS forsøger at være en ordentlig virksomhed der overholder overenskomsterne inden for branchen og vi er medlem af Tekniq som er den officielle brancheorganisation inden for VVS. Dette bevirker at vores kunder er sikret via det uvildige ”VVS-Garantiordningen” ved evt. uoverensstemmelser i forbindelse med arbejdets udførelse.

Bentsen VVS er ejet af Frank- og Allan Bentsen. Virksomheden har altid kørt med overskud og vi kom godt igennem krisen (2008-2012) takket være vores mange faste service-kunder.
Fra 2007 – 2009 var virksomhed kåret af ”Børsen” til at være ”Gazellevirksomhed”. I Vores sidste regnskabsår havde vi en omsætning på kr. 25 mil. og vi prøver løbende at hæve vores egenkapital til at udgøre ca. 10% af vores omsætning.

Her kan du læse mere om vores nøgletal:  Se vores nøgletal

Lidt historie om virksomheden

Bentsen VVS er startet af brødrene Frank- og Allan Bentsen i år 2000, som begge er en aktiv del af firmaet, både på kontoret og ude hos kunderne. Bentsen VVS blev startet fra et lille kælderlokale på 30m2 i Vølundsgade 4 på Nørrebro. Siden har vi haft lokaler i Vølundsgade 6 og Thorsgade 59. Dette blev dog hurtigt for upraktisk i forhold til at have ansatte og derfor flyttede virksomheden i 2004 til de nuværende lokaler i Søborg.